14 жовтня — День Захисників і Захисниць!
Жовтень 14, 2022
Техніки, які допоможуть впоратися зі страхом
Жовтень 17, 2022

Патріотичний урок з нагоди Дня захисників та захисниць України у Музеї Небесної Сотні

Пізнавальний, цікавий та патріотичний захід для учнів 4 класу початкової школи імені Софії Русової організували співробітники ювенальної превенції Прикарпаття. Екскурсія до Музею Небесної Сотні, ознайомлення з роботою чергової частиною поліції і, на завершення, пізнавальний безпековий урок. Дітки були в захваті від проведеного часу.
Патріотичний урок відбувся з нагоди Дня захисників та захисниць України. Кілька десятків школярів, у супроводі поліцейських ювенальної превенції, навідались спершу до Музею Небесної Сотні. Учням дуже сподобалась екскурсія.
Після цікавої екскурсії, дітки вирушили до обласної поліції, де їм продемонстрували роботу чергової частини. Школярі були вражені оперативністю поліцейських та кількістю звернень громадян, які вони щохвилини опрацьовують. Також учні мали змогу й самотужки прийняти дзвінок. Звісно, умовний.
Малеча побажала правоохоронцям вдалого робочого дня. А самі ж поспішили на безпековий урок. Тут школярам ювенали розповіли, як поводитись під час повітряної тривоги та що робити, якщо побачили підозрілий предмет на вулиці. Також їм роздали пізнавальні буклети, в яких описано як залишатися в безпеці під час воєнного стану.
Діткам захід неабияк сподобався. Радісні та щасливі вони повернулись до звичного навчального процесу. Вражені були і педагоги. Кажуть, – такі заходи вдало поєднують приємне з корисним. Адже поліцейські допомагають виховувати дітей не лише свідомими, а й розумними українцями.

На зображенні може бути: 9 людей та люди стоять
На зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні
На зображенні може бути: 1 особа
На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 1 особа, дитина та у приміщенні
На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 10 людей, люди сидять та люди стоять