Звіт про обіг бюджетних коштів за січень 2024року
Лютий 9, 2024
Фотоконкурс “Зимове місто”
Лютий 15, 2024

Про електронну реєстрацію дітей до молодшої дошкільної групи (02.09.2020-01.09.2021 роки народження) на 2024 -2025 н. р.

Алгоритм зарахування дитини до молодших груп Початкової школи імені Софії Русової:

1 .З 01.03.2024 р. до 31.05.2024 р. один із батьків або законний представник повинен зареєструвати дитину на порталі https://sadok.bloqly.com/#/

2. З 01.03.2024 р. до 31.05.2024 р. один із батьків або законний представник подає відповідний пакет документів для зарахування дитини у молодші групи на 2024 —2025 н. р.
Радимо попередньо ознайомитись з відеопосібником ⇓

Телефон для довідок – 54-80-48.

E-mail: school_gardencr@ukr.net

  1. Розгляд заявок буде відбуватися в загальному порядку – у порядку загального реєстру. Кожна подана заявка на зарахування до молодшої групи може мати такі статуси:

–     «Отримано» – заявка потрапила до бази даних і отримала свій номер у черзі;

–     «На розгляді» – адміністратор садка почав процес розгляду заявки;

–     «Скасовано» – користувач (один з батьків) самостійно скасував заявку на зарахування дитини до молодшої групи;

–     «Відмовлено» – відмовлено в зарахуванні дитини до молодшої групи;

–     «Підтверджено» – заявку прийнято, підтверджено електронне зарахування дитини до молодшої групи.

Усі зміни щодо статусу заявки (рішення щодо  зарахування дитини до Початкової школи імені Софії Русової) одному з батьків або законному представнику, який реєстрував дитину,  буде надходити на вказану під час реєстрації електронну пошту.

 

  1. Тільки після отримання статусу «На розгляді», один з батьків або законний представник, упродовж 10 робочих днів зобов’язаний принести директору, Демків Тетяні Петрівні, копії та оригінали документів. Також Ви напишете відповідну заяву про зарахування дитини до молодшої групи.
  2. Якщо один з батьків або законний представник не подав документи до садка, заявка щодо підтвердження місця зарахування автоматично відхиляється. Надалі місце в реєстрі не відновлюється, а дитина може бути зарахована на загальних підставах у порядку загального реєстру після подання нової заявки.
  3. У випадку, якщо один з батьків або законний представник подав декілька заявок на зарахування до молодшої групи, у них буде зарахована та, яку адміністратори підтвердять першою. Зверніть увагу, що у такому випадку інші заявки будуть автоматично відхилені.

 

Документи, необхідні для зарахування:

1.Реєстраційна картка.

2.Заява.

3.Копія свідоцтва про народження дитини (з пред’явленням оригіналу).

4.Оригінал медичної довідки про стан здоров’я з висновком лікаря (за формою 086, форма 063).

5.Копія паспорта (з пред’явленням оригіналу) одного з батьків, прописка.

  1. Довідка про місце прописки дитини

7.Довідка з роботи одного з батьків (в разі відсутності міської прописки чи прописки приміського населеного пункту).

8.Довідка дільничного лікаря про епідеміологічне оточення подається батьками безпосередньо при вступі дитини до закладу дошкільної освіти ( за формою 095)

  1. Для дітей пільгових категорій батьки надають оригінал та копію посвідчення про пільгу                                                                                                                                                   Прикріплюємо Рішення Івано-Франківської міської ради і  Положення про автоматизовану систему «Е-Садок» для реєстрації дітей до комунальних закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади
    Положення Рішеня