Свято у 1-А класі “Прощавай перший клас”
Травень 29, 2023
Розпочали останній тиждень у цьому навчальному році зі спільної молитви
Травень 29, 2023

Перша Свята Сповідь і Урочисте Святе Причастя в Каплиці Священномученика Йосафата Івано-Франківської духовної семінарії УГКЦ

27-28 травня для учнів 3-Б класу відбулася одна із найважливіших подій – Перша Свята Сповідь і Урочисте Святе Причастя в Каплиці Священномученика Йосафата Івано-Франківської духовної семінарії УГКЦ.
З великим хвилюванням та нетерпінням діти очікували на цей особливий день, щоб прийняти Ісуса. Але найбільше цьому радів Ісус, який знайшов Собі місце у маленькому дитячому серці.
Чемні й уважні були першопричасники під час Божественної Літургії, яку очолив о.Іван Харевич. Було помітно, що діти відчували велич свята, адже це єднання з Господом і віднині вони по-особливому нестимуть у своїх серцях вогник Божої Любові й Благодаті. Не менш трепетно переживали рідні батьки, хресні батьки, бабусі й дідусі, що зібралися з нагоди цієї святкової події.
Хлопчики і дівчатка надовго запам’ятають день, коли прийняли Пресвяту Євхаристію – найбільший скарб для безсмертної душі кожного християнина. Нехай ця тиха радість особливої зустрічі з Богом, яка наповнила їхні серденька, серця їхніх рідних, упродовж усієї мандрівки дорослим християнським життям, зміцнює і підтримує діточок. Нехай кожен наступний крок у їхньому житті, маленький чи великий, буде завжди у напрямку до Неба!
Віримо, що у цих чистих дитячих серцях завжди палатиме вогник великої святої Божої любові, що вони любитимуть і шануватимуть своїх рідних, вчителів, будуть взірцем служіння Богові, людям і нашій Україні.