лютий 2018 р
Березень 1, 2018
20 лютого 2018 р.

у ЗШС І ступеня імені Софії Русової (директор – Марія Ільків) відбулися міські педагогічні читання для керівників ЗДО, шкіл-садків та початкових шкіл міста «Педагогічні ідей Софії Русової в аспекті Концепції Нової української школи».

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ

ШКОЛА-САДОК І СТУПЕНЯ

ІМЕНІ СОФІЇ РУСОВОЇ

76018 м. Івано-Франківськ, вул.. Василіянок,28. 54-80-48, school_gardencr@ukr.net, код ЄДРПОУ 20559270


Інформація для прес-релізу

20 лютого 2018р. у ЗШС І ступеня імені Софії Русової (директор – Марія Ільків) відбулися міські педагогічні читання для керівників ЗДО, шкіл-садків та початкових шкіл міста «Педагогічні ідей Софії Русової в аспекті Концепції Нової української школи».

З темою «Педагогічні ідеї Софії Русової у контексті положень Нової української школи» перед присутніми виступила Оксана Джус, кандидат наук, доцент, завідувач кафедри професійної освіти та інноваційних технологій Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника; Наталія Бабій, старший викладач кафедри педагогіки та психології ОІППО, розкрила тему «Ідея відкритості педагога до змін у творах Софії Русової» та закцентувала увагу на готовності керівників працювати за Концепцією Нової української школи.

Марія Ільків, директор закладу освіти, поділилася практикою використання спадщини Софії Русової в освітньому процесі школи-садка з 1990років, презентувала Модель роботи закладу з упровадження спадщини Великого Педагога. Євгенія Водолазська, вихователь-методист 1991-2002рр. розповіла про етапи роботи колективу з упровадженням педагогічної спадщини Софії Русової.

Також із своїми надбаннями щодо національно-патріотичного виховання школярів у дусі християнської етики на засадах ідей Софії Русової виступила Галина Дяків-Михайлюк, учитель початкових класів, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, «старший учитель».

Зустріч пройшла з користю. Учасники педагогічних читань з великою цікавістю слухали доповідачів та високо оцінили роботу колективу.