Фрагмент інтегрованого заняття ” Вишита сорочка – душа українського народу” від Оксани Креховецької, вихователя Початкової школи імені Софії Русової
Червень 12, 2020
Які документи потрібні для зарахування на навчання за науковим проектом “Інтелект України”
Червень 22, 2020

Особливості навчання за науково-педагогічним проєктом “Інтелект України”

Іллінівська школа

З 2019-2020 навчального року учні 1 класу вперше мали можливість навчатися за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України». У 2020-2021н.р. навчаються за програмою “Інтелект України” ще два 1-х класи.

Що ж таке науково-педагогічний проєкт «Інтелект України»?

Науково-педагогічний проєкт «Інтелект України» працює в межах нормативно-правової бази України, згідно з чинним законодавством. Учні проєктних класів навчаються за спеціально розробленими навчальними планами. Навчальні програми та інші навчальні матеріали мають необхідні грифи Міністерства освіти і науки України.

Програма проекту «Інтелект України» орієнтується на високий рівень знань, всебічний розвиток дітей. Вона вирізняється з-поміж інших темпами здобуття учнями знань, ілюстративність, науковістю, доступністю поданої інформації, формуванням комплексу знань, умінь і навичок для всебічного розвитку особистості. Проект сприяє більш гнучкому мисленню, розвиває пам’ять, дрібну моторику, дає міцний фундамент для розвитку інтелекту. Це нова якість освіти, новий підхід до навчання.

Дуже важливо, щоб  всі: учителі, батьки, учні — розуміли, що навчання в школі — це праця, яка впливає на обумовлені віком зміни організму дитини. Якщо ми створимо сприятливе середовище, то матимемо позитивні зміни. Пам’ятаймо, що важливе не лише фізичне здоров’я, а й психологічне та соціальне благополуччя дитини.

Інформація про проєкт “Інтелект України” ⇓